Management
szolgáltatások

10 éves fennállásunk során Magyarország legnagyobb, független szállodaüzemeltetőjeként több mint 30 szálloda üzemeltetésében vettünk részt és számos projekt előkészítését, megvalósíthatóságát vizsgáltuk tanácsadóként.

Amiben jók vagyunk

Miben tudunk segíteni?

Szállodaüzemeltetés

Üzemeltetési és fejlesztési tanácsadás

Szakmai audit (átvilágítás) és értékelés


Szállodaüzemeltetés


Hosszútávú üzemeltetés

Szállodáinkban a hosszútávon fenntartható eredményesség a célunk. Ennek érdekében a folyamatos fejlődést, a maximálisan vendégközpontú kiszolgálást, az állandó megújulást tartjuk szem előtt.

Az általunk üzemeltetett szállodák tulajdonosai olyan hosszútávú üzleti partnert keresnek, aki biztosítani tudja számukra a szálloda profittermelő képességét és a kategóriájának megfelelő legmagasabb színvonalú működését. Olyan üzemeltetőt, aki folyamatosan növeli az ingatlan piaci értékét annak eredményessége által. Amellett, hogy maximalizáljuk a szálloda bevételeit és nyereségét, gondos gazdaként folyamatosan törekszünk arra, hogy az ingatlant mindig a legjobb műszaki állapotban tartsuk és lehetőség szerint kövessük a modern szállodaipari innovációkat.

Hiszünk abban, hogy egy szállodaberuházással hosszútávon lehet a legmagasabb üzleti és társadalmi értéket teremteni, ezért elsősorban a szállodák hosszútávú üzemeltetése a legfontosabb célunk.


Interim management

Azok az ügyfeleink, akik bármilyen okból a szokásosnál gyorsabb exit pozícióra törekednek, olyan partnert keresnek, akik (1) bármilyen változásra gyorsan, rugalmasan és szakszerűen tudnak reagálni; (2) folyamatosan növelik a szálloda eredményességét, ezáltal a piaci értékét és (3) rugalmas szerződési feltételeket biztosítanak exit esetére.


Az üzemeltetéshez hozzájáruló szolgáltatások

Szállodáinkban számos lehetőséget talál, hogy a szabadidejét aktív kikapcsolódással töltse. 
Mialatt akár önállóan akár csoportosan, a szabad levegőn vagy a gimnasztikateremben sportol, nem csupán az egészségéért tesz, hanem a közérzetét is javítja. Vízigimnasztika, úszás, jóga, gerinctorna vagy alakformálás, csupán néhány a szállodáink nyújtotta lehetőségek közül.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo. Leggings occaecat craft beer farm-to-table, raw denim aesthetic synth nesciunt you probably haven't heard of them accusamus labore sustainable VHS.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo. Leggings occaecat craft beer farm-to-table, raw denim aesthetic synth nesciunt you probably haven't heard of them accusamus labore sustainable VHS.

Üzemeltetési és fejlesztési tanácsadás


Szálloda fejlesztés és nyitás

Az Accent már a szállodafejlesztés kezdeti és tervezési szakaszában is vállal tanácsadást és projekt koordinációt abban az esetben is, ha a tulajdonos saját maga szeretné irányítani a szállodáját vagy esetleg más üzemeltető mellett dönt.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a szálloda megvalósíthatóságának vizsgálatánál, majd pedig a tervez és és kivitelezés fázisaiban is valós és aktuális tapasztalatokkal rendelkező szakértői csapat működjön közre. Mindezeknek köszönhetően minimalizálható a kockázata annak, hogy a későbbi üzemeltetés eredményességét koncepcionális és tervezési hibák rontanák.

A szállodaprojekt megismerését követően az Accent a megfelelő adatok birtokában racionális és fenntartható fejlesztési koncepciót illetve szállodaüzemeltetői szempontok szerint kialakított tervezői programot nyújt a fejlesztőknek.


Műszaki tanácsadás

Teljes körű műszaki tanácsadást nyújtunk a szálloda megtervezésétől egészen annak megépüléséig. A szállodafejlesztés ezen szakaszának legfontosabb eleme az építési és FF&E költségek minimalizálása a megfelelő helykihasználás, valamint a megfelelő anyagok és beszállítók biztosításával. Tanácsaink szem előtt tartásával szállodája a legoptimálisabb működési költségek mellett üzemelhet.


Pre-opening szolgáltatások

Az Accent biztosítja, hogy a szálloda minden területen, felkészülten nyissa meg kapuit a vendégek számára. Nyitás előtti feladataink többek között a pre-opening értékesítés, a munkaerő toborzás és a hatékony, zökkenőmentes nyitáshoz szükséges összes felszerelés beszerzése. Ez az időszak biztosítja, hogy szakmai csapatunk tökéletesen beillessze az Ön szállodáját az Accent gördülékenyen működő rendszerébe.


Franchise

Az Accent segít kiválasztani és megszerezni a szálloda kialakításának és elhelyezkedésének leginkább megfelelő franchise partnert. Amennyiben a márka már kiválasztásra került, az Accent segít a kapcsolattartásban, egyúttal biztosítja a sztenderdek alkalmazását és azok maradéktalan betartását.


Szakmai audit (átvilágítás) és értékelés


Tanácsadás és audit

Előkészítés alatt álló szállodafejlesztések és már működő szállodák esetében is sokszor érdemes külső, szakértői véleményt vagy tanácsadást kérni döntési helyzetek előtt. Cégünk a széleskörű, valós és aktuális üzemeltetési tapasztalataira és idegenforgalmi piacismeretére építve átvilágítja, elemzi és véleményezi a szállodaprojekt tervezett eredményességének megvalósíthatóságát vagy a már működő szálloda operatív működését.

Bármilyen tanácsadási vagy véleményezési folyamatot az adatgyűjtéssel és azok részletes elemzésével kezdünk. Az adatgyűjtési folyamat többnyire személyes találkozókból és helyszíni kutatásból, meglévő adatokból gyűjtött riportok átvizsgálásából és a piaci környezet online kutatásából áll.

Tanácsadási és átvilágítási munkáink során elsősorban a szállodaüzemeltetési és szállodagazdálkodási területekre szorítkozunk, melyek sok esetben komplexebb tanulmányok részei lehetnek. Ez esetben a teljes tanulmányt készítő cég alvállalkozóiként is szívesen közreműködünk.

Tovább is van, mondjam még?

Tudj meg rólunk többet

Az alapítás

2007

A céget 2007-ben nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították.

A szállodák

21

Jelenleg 21 szállodában több mint 1500 szobát üzemeltetünk Magyarországon és Ausztriában.

Az emberek

700

Közel 700 munkavállaló dolgozik a cég szállodáiban.

A csapat

35

A budapesti központi irodában 35 munkatárs nyújt folyamatos szakmai támogatást.

A bevétel

9000

A cégcsoport éves árbevétele meghaladja a 9 000 millió forintot (29 millió Eurót)

Együtt egy egész

Csapatunk

Legfőbb erősségünk a sok éves szakmai tapasztalat és egyedi tudás kombinációja, amivel kollégáink rendelkeznek. Tudásuk által minden fontos szakterületen naprakész háttértámogatást és a folyamatos szakmai fejlődés lehetőségét biztosítjuk a szállodáinknak.

Együtt egy egész

Bármilyen kérdés esetén keressen bennünket!