Gasztronómia

Balázs Ferenc

Accent Hotel - Executive Chef

Öt éve azzal kezdtem a feladatomat, hogy a dinamikusan fejlődő Accent Hotels gasztronómiájának irányítását kézbe vettem. Azóta a kollégáim mindennapi munkáját kreativitásban és technológiai fejlesztésekben igyekszem folyamatosan segíteni. Emellett a 35 éves szakmai tapasztalatomat és a rég megtanult főzési technikákat adom át a fiatal kollégáknak és nyújtok számukra szakmai kérdésekben támogatást.

Mivel jómagam aktívan már nap mint nap a konyhában nem vagyok jelen, nagy szerencse, hogy az ő konyháikba néha-néha betekinthetek és közösen, együtt főzhetünk. Így nem csak ők tanulhatnak tőlem, hanem én is betekintést nyerhetek az ő fiatalos gondolkodásukba, modern konyhai megoldásaikba.

Nálunk enni is élmény

Különleges gasztro
élmények

16 kép

Vannak akik inkább olvasni szeretnek

Kapcsolódó cikkek

Gasztronómia vagy tudomány?

2019. április 3.